Rolo vrata

Rolo vrata

rolov

Prošla su vremena kada je bilo luksuz imati garažu. Garaža je postala neophodna za zaštitu vozila od krađe, vandalizma ili sudara na parkingu. Garažna vrata nude sigurnost i jednostavno rukovanje. Lamele za rolo vrata su proizvedene od ojačanog aluminija i ispunjeni su poliuretan pjenom. S obzirom da je osnovna sirovina izrade aluminij ovaj proizvod je ‘‘eco-frendli’’ što znači da se može u potpunosti reciklirati. Rolo vrata su dugotrajno i zahtjevaju minimalno održavanje i čišćenje.

Rolo garažna vrata vam omogućavaju i mogućnost umetanja specijalnih lamela koje nude prozračivanje -i ulazak svjetlosti. Ovaj proizvod je na raspolaganju u različitim bojama, kao i u većini drvo imitaciju kako bi se udovoljilo svim arhitektonskim aplikacijama, tradicionalne ili moderne arhitekture.

Način funkcioniranja rolo vrata: rolovrata

Pomoću daljinskog upravljača otvarate i zatvarate garažna rolo vrata, to vas štedi gnjavaže ulaska i izlaska iz automobila kod otvaranja garaže.
U slučaju nestanka struje, garažna vrata mogu se otvarati uz pomoć kurble s unutrašnje strane.
Uporabom senzora pokreta osigurava se slobodan prolazak ljudi i vozila i prekida se silazni pokret vrata kada nailazi na prepreku, izbjegavajući na taj način ozljede ili oštećenje imovine.
Također postoji mogućnost korištenja automatizacije pomoću tastera sa šifrom ili ključa koji pomažu u slučaju gubitka ili uništenja daljinskog upravljača.
Vanjsko svjetlo se postavlja kako bi signaliziralo rad garažnih vrata.

Dostupne boje rolo vrata koje možete naručiti: boje

certifikat CERTIFIKAT ISO 9001:2008

certifikat IFT CERTIFIKAT SIEGENIA-AUBI

certifikat ERTIFIKAT QM328 TITAN

certifikat CERTIFIKAT DUGAPLAST

dugawood new logo web